vineri, 25 septembrie 2009

Un euro pentru...istorie

Parte din informaţii preluate de aici .

Televiziunea Română prezintă în această toamnă,în premieră naţională programul "Restaurare"(Restoration),o campanie la nivelul întregii ţări,în sprijinul restaurării clădirilor şi monumentelor istorice.

Numerele de telefon la care telespectatorii pot vota, pe tot parcursul programului Restoration, până la finala din 1 decembrie, sunt aceleaşi.
Fiecare monument va avea o cifră de ordine 1-2-3 pe care publicul o va folosi pentru a-şi exprima opţiunea fie apelând prin reţeaua fixă, fie prin SMS pe reţeaua de telefonie mobilă.
Număr pentru reţeaua Romtelecom: 0900-160-440 - cu tariful de: 0,95 € (TVA inclus).
Număr pentru SMS-uri: 1388 - cu valabilitate în toate reţelele de telefonie mobilă din ţară - cu tariful de: 0,95 € (TVA inclus).

















Ca o entuziastă şi o împătimită de istorie ce mă aflu,sper ca această campanie într-adevăr să dea roade şi primul monument renovat să nu rămână şi singurul.

Mândria locală mă îndeamnă să-i ţin pumnii Cetăţii Făgăraşului.Aşa că...de săptămâna viitoare începe răspândirea pliantelor ^.^


P.S.:o fi subiectivismul de vină,dar mie chiar mi se pare că în clip-ul de promovare cele mai multe imagini sunt cu Cetatea Făgăraşului.

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online